Analiză & auditul prezenței online a companiei

O strategie digitală de succes se bazează pe o configurare corectă a analizei site-ului și a companiei dvs.

Analiza completă a companiei

O analiză și audit complet al companiei include cercetarea site-ului și a campaniei dvs. pentru a obține o înțelegere clară a industriei dvs. De asemenea, vă determină poziția actuală pe piață față de principalii concurenți.

Un audit aprofundat identifică și corectează eventualele obstacole în calea performanței site-ului dvs. web și ajută la construirea bazei pentru eforturile dvs. de marketing digital mai largi. Analiza completă oferă recomandări cuprinzătoare de proiectare, strategii de marketing pentru conținut și un plan care garantează susținerea nevoilor și obiectivelor afacerii dvs. De asemenea, ne permite să stabilim și să definim obiective și obiective adecvate, care joacă un rol important în campaniile dvs. de marketing personalizate.

Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri atunci când stabilim obiective și obiective pentru activitatea lor online. Echipa noastră de experți folosește o gamă largă de instrumente, resurse și tehnici testate în industrie pentru o analiză exactă a afacerii dvs., a clienților și a concurenței. La sfârșitul analizei și auditului nostru, prezentăm un raport cuprinzător cu privire la constatările noastre, care include recomandări clare și în cunoștință de cauză cu privire la următorii pași de parcurs.

Strategie de performanță continuă

Informațiile prezentate în rapoartele noastre vă oferă o transparență completă și vă pot îmbunătăți ulterior strategia permanentă, de optimizare a performanței.

Proiecte care optimizează comportamentul

Suntem capabili să planificăm în mod eficient proiecte, optimizând în același timp comportamentul prin tehnologia întreprinderii. Toate sunt adaptate pentru a fi cât mai eficiente pentru a satisface nevoile de afaceri și obiectivele comerciale ale fiecăruia dintre clienții noștri.

Effective Web Development Solutions

Oferim analize în timp real, analize în pagină, analize de piață, audit de conținut, audit al concurenților, audit al clienților și analiză a influențatorilor. De asemenea, creăm „personas”, care este un mod eficient de a înțelege nevoile utilizatorilor dvs., acordând în același timp prioritate caracteristicilor și funcționalității strategiei dvs. personalizate pentru succes. Unele dintre caracteristicile utile din cadrul programului nostru de analiză includ: filtre personalizate, sarcini automate, urmărirea evenimentelor, vizualizarea pâlniei, conversii asistate, fluxul vizitatorilor, căi ale obiectivelor inversate, precum și multe alte servicii, în funcție de cerințele companiei dvs.

221

Companiile analizate

320

Analiza pieței

80

Auditul conținutului

70

Auditul clientului

44

Event tracking

52

In-page analytics

Our case studies

See all projects

CREȘTE TRAFICUL & MĂREȘTE VÂNZĂRILE

Povestește-ne despre proiectul tău

Permiteți-ne să vă ajutăm să vă faceți afacerea online și să o creșteți cu pasiune

Obțineți o analiză / audit profesional a strategiei dvs. de marketing și branding online, adaptată special pentru a vă satisface nevoile.

Testimonials

SEE ALL