AMP Landing Page

Pagini de vânzare cu încărcare rapidă create direct în Google AMP(Accelerated Mobile Pages)

Îți punem la dispoziție cea mai eficientă modalitate de a vinde printr-o pagină de vânzare, optimizată pentru clienții tăi. Alege soluțiile care îți cresc afacerea exponențial!

 • 1
  Încărcare instantanee

  Asigură păstrarea utilizatorilor care accesează pagina prin viteza de încărcare a paginii

 • 2
  Optimizare Google

  Rezultate mai bune, clienți potențiali noi și afișări cu costuri mai mici pe platformele Google

 • 3
  ușor de folosit

  UX & Premium UI care asigură livrarea serviciilor dumneavoastră către clienți în cel mai eficient mod

 • 4
  Experiența utilizatorului:

  În ciuda concentrării asupra vitezei, AMP își propune să ofere o experiență captivantă pentru utilizator prin sprijinirea conținutului media îmbogățit.

 • 5
  Integrarea reclamelor

  Există reguli și componente specifice pentru integrarea anunțurilor în paginile AMP, menținând în același timp performanța.

 • 6
  Aplicații web progresive (PWA)

  Paginile AMP pot fi proiectate pentru a funcționa perfect cu principiile Progressive Web App, sporind implicarea utilizatorilor.

6 Servicii de dezvoltare a figurilor

Cu o experiență de peste 13 ani pe partea de SEO, 3 ani de colaborare directă cu Google și sute de afaceri lansate în online pentru clienții noștri, avem siguranța de a vă garanta rezultatele. Prin optimizarea Google, încărcarea rapidă a paginilor și funcționalități unice, asigurăm UX și UI de cea mai bună calitate pentru clienții tăi.

 

0

Creșteți rata de engagement

0

Creșterea ratei de engagement a paginii

0

Vizualizări de pagină în medie

0

Viteză Landing Page

Dezvoltare web multi-platformă și receptivă

Navigarea pe Pagina ta de Vânzare se face ușor, chiar și pentru clienții cu mai puțină experiență în online, iar încărcarea este optimizată atât pentru dispozitive mai vechi cât și pentru cele mai noi apărute. Funcțiile din pagină fac legătura în cel mai eficient mod între client și serviciile sau produsele tale, iar asta înseamnă o creștere a profitului accelerată.