Campanii Google ADS

Creștem performanța și ROI-ul prin reclame pe toate platformele Google care aduc pe site clienți cu potențial mare de cumpărare

Strategiile și campaniile Google vor fi punctul forte al afacerii tale. Îți garantăm cele mai bune rezultate cu cea mai mică investiție. Pachetele noastre includ promovare pe toate platformele Google și reclame specializate în funcție de mediul online în care acestea apar: promovare PPC (Pay Per Click), reclame de tip Display, reclame de tip Search, reclame tip shopping, reclame tip apps, reclame video, reclame pe Youtube, reclame de tip Remarketing.

Echipa noastră de specialiști monitorizează atent ROI (Return Of Investment) și ROAS (Return On Advertising Spend), optimizează constant bugetele și se asigură că obiectivele campaniei sunt atinse. Fiecare reclamă are un scop clar definit în cadrul campaniei și este optimizată atât din punct de vedere tehnic cât și al conținutului pentru a aduce pe site clienții de care ai nevoie.

Campanii de tip Search & Shopping

Promovăm afacerea ta în căutările Google și urmărim cei mai importanți metrici care ne ajută să îți asigurăm cel mai bun ROAS (Return On Advertising Spend).

Reclame de Retargeting/Remarketing

Promovăm afacerea ta în rândul clienților care au interacționat deja cu pagina ta pentru iar asta îți va aduce noi vânzări și loializarea lor.

Reclame în aplicații

Îți promovăm afacerea în cele mai populare aplicații pentru mobil din rândul persoanelor care se încadrează în publicul tău țintă.

Reclame Video și Display

Prezență online, prin reclame targetate pe cel mai popular canal de conținut video, Youtube și pe cele mai populare site-uri prin campanii de tip Display.

Recuperează-ți investiția și crește considerabil numărul de vânzări cu ajutorul campaniilor realizate pe toate platformele Google!

420

Management PPC

336

Campanii Search, Shopping

117

Campanii Video

290

Campanii Display

260

Retargeting/Remarketing

315

Social Media

Our case studies

See all projects

CREȘTE TRAFICUL & MĂREȘTE VÂNZĂRILE

Povestește-ne despre proiectul tău

Permiteți-ne să vă ajutăm să vă faceți afacerea online și să o creșteți cu pasiune

Contactați-ne astăzi și obțineți profituri maxime ale investițiilor dvs.

Testimonials

SEE ALL