Servicii Dezvoltare Web

Avem experiență în toate aspectele dezvoltării web pentru a ne ajuta clienții să își atingă potențialul maxim . Puneți-vă afacerea online, câștigați mai multe vânzări și descoperiți mai mulți clienți potențiali.

Adoptăm o abordare cuprinzătoare a dezvoltării web, începând de la codificare și mark-up până la design și conținut web. Ne mândrim ca o echipă de profesioniști cu experiență care lucrează împreună. Obiectivul nostru este de a vă dezvolta site-ul web nu numai pentru a se clasa mai sus în motoarele de căutare, ci și pentru a oferi cu adevărat cea mai bună experiență posibilă utilizatorilor dvs.

Oferim o gamă largă de servicii care includ site-uri de comerț electronic, site-uri web complete, platforme, portaluri, extranet, intranet, soluții software personalizate, aplicații mobile și tablete native și hibride, gamificare creativă și construită, un centru de informații , sau pur și simplu un site care acționează ca portofoliu online pentru a vă afișa serviciile. Vă putem ajuta cu toate nevoile dumneavoastră.

Soluții E-commerce

Compania noastră are soluții de succes pentru a dezvolta software e-commerce și coș de cumpărături pentru companiile online.

CMS, WordPress, Prestashop

Dezvoltăm sisteme de gestionare a conținutului (CMS) pentru a vă permite să gestionați în mod eficient conținutul site-ului.

Intranets/Extranets

Echipa noastră dezvoltă soluții personalizate pentru dezvoltare Intranet și Extranet, integrare Sharepoint și managementul cunoștințelor.

Aplicații Web

Suntem o companie lideră în dezvoltarea de aplicații care oferă servicii de dezvoltare de aplicații Web, mobile.

Soluții Email Marketing

Creăm cel mai bun software de marketing prin e-mail pentru a crea, trimite și urmări campanii de e-mail care vor avea rezultate.

PHP și JS Development

Oferim servicii de dezvoltare software în: PHP, Drupal, Python, JavaScript / jQuery și alte tehnologii moderne.

Our case studies

See all projects

380

Soluții E-commerce

94

Site-uri pentru TOP 500 de companii

17

Intranet complex pentru corporații

97

Aplicații Populare

165

Strategii de marketing prin e-mail

500

Dezvoltare Web

Effective Web Development Solutions

Dezvoltare web pe mai multe platforme și receptivă

Oferim teste riguroase pentru toate tipurile majore de dispozitive, precum și pentru browsere și sisteme de operare, înainte de a lansa noul dvs. site web și de a renunța la proiect. Testarea se efectuează atât ca utilizator, cât și ca administrator, pentru a vă asigura că site-ul dvs. este modern și receptiv.

Mediu de testare securizat pentru proiectul dvs. web

Folosim instrumente complexe de colectare a conținutului care permit vizualizarea conținutului în ceea ce privește arhitectura site-ului, la care vom face modificări în cadrul echipei dvs. înainte ca acesta să fie difuzat. De asemenea, aveți acces la un mediu de testare sau de testare securizat al site-ului dvs. care este găzduit pe serverele noastre în timpul procesului de creare.
Effective Web Development Solutions

CREȘTE TRAFICUL & MĂREȘTE VÂNZĂRILE

Povestește-ne despre proiectul tău

Permiteți-ne să vă ajutăm să vă faceți afacerea online și să o creșteți cu pasiune

Profitați de întreaga putere a cadrelor open-source, contactați-ne și obțineți un site web personalizat, gestionabil de conținut, care se potrivește exact nevoilor și cerințelor dvs.

Testimonials

SEE ALL