E-mail Marketing

Creăm campanii de marketing personalizate pentru fiecare segment al publicului dvs. pentru a ajuta la promovarea produselor și a serviciilor în eforturile de a angaja în mod eficient și eficient noi clienți.

E-mail Marketing oferă o conexiune eficientă cu publicul vizat și vă oferă cel mai bun randament al investiției. Contactați clienții dvs. actuali și potențiali și țineți-i la curent cu cele mai recente oferte și știri ale companiei dvs.

Specialiștii în marketing sunt de acord că e-mailul este o cheie pentru afaceri, în special pentru rentabilitatea investiției și dezvoltarea relațiilor profitabile de lungă durată. O campanie de marketing prin e-mail personalizată, segmentată și direcționată este importantă pentru conștientizarea mărcii și pentru a genera conversii. Experții noștri folosesc instrumente, strategie, implementare și urmărire a rezultatelor pentru a realiza cel mai bun angajament de marcă posibil. Ne putem ocupa de strategia dvs. completă de marketing prin e-mail, de la proiectarea șabloanelor la urmărire și raportare.

Cea mai bună strategie de marketing prin e-mail

Echipa noastră va dezvolta cea mai bună strategie pentru a atrage publicul țintă definit și a-și stabili nevoile de informații.

Campanii de e-mail marketing

Echipa noastră este pregătită să proiecteze, să construiască și să furnizeze un șablon de e-mail pentru comunicarea cu publicul dvs., precum și să gestioneze campania dvs. de e-mail marketing pentru a duce la schimbări dramatice în vânzări și profitabilitate.

Proiectare șablon e-mail

Designurile și soluțiile noastre inovatoare sunt conforme și îmbunătățesc capacitatea de livrare a e-mailurilor. Designerii noștri profesioniști dau viață mesajului dvs. și sporesc implicarea publicului țintă cu marca dvs.

Ne ocupăm de toate, începând cu conținut personalizat individual, până la campania de e-mail de la capăt la extrem.

Sporiți-vă prezența online alegând serviciile noastre de marketing prin e-mail. Formula noastră premiată combină strategia, implementarea și urmărirea.

30

Campanii de e-mail active

99

Proiectare șablon e-mail

18

Clienți de marketing prin e-mail

14

Urmărire & Parametrii de raportare

Our case studies

See all projects

CREȘTE TRAFICUL & MĂREȘTE VÂNZĂRILE

Povestește-ne despre proiectul tău

Permiteți-ne să vă ajutăm să vă faceți afacerea online și să o creșteți cu pasiune

Proiectăm e-mailuri cu stil unic, cu conținut personalizat, pentru a vă ajuta să vindeți un produs, să promovați o cauză sau să oferiți un serviciu. Aducem mesajul dvs. către masă.

Testimonials

SEE ALL