Testimoniale

Suntem foarte mândri de serviciul oferit clienților noștri. De fapt, vedem o relație cu clienții drastic mai personală decât cea a majorității agențiilor din domeniul nostru. Relațiile noastre cu clienții nu încep la 9:00 și se termină la 18 PM - rămân cu noi pentru a primi continuu serviciul de calitate pe care îl merită.

Social Media Marketing
“Colaborarea cu Smart Campaign ne-a adus rezultate intr-un termen foarte scurt. Promovarea Adwords realizata de echipa lor este un avantaj de care magazinul nostru online sper sa beneficieze si pe viitor. Am intalnit oameni profesionisti, seriosi, dispusi sa ofere toate informatiile de care este nevoie, pentru a intelege corect rezultatul muncii lor. Recomand cu incredere serviciile Smart Campaign!”
Roxana
Magazinul de invitatii si marturii
“Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu Smart Campaign. Profesionisti, serioși și prompți. Datorita Dl. Laurentiu cererile au crescut considerabil. Recomand fara ezitare serviciile Companiei Smart Campaign.”
Andrei Tiberius
Sprintmove Company
“Stii ca ai gasit agentia potrivita atunci cand ei sunt cei care te preseaza sa faci lucrurile bine! Alaturi de Laurentiu am reusit nu doar sa reparam greselile existente ci si sa obtinem profit din Google Ads. Participa constant la discutiile de strategie, aduce mereu sugestii de imbunatatire a campaniilor si in general, stie exact ce are de facut! Recomand tuturor celor ce isi doresc sa se promoveze prin Google Ads!”
Radu Nemes
Coffeehouse Projects
“Very solid work and great contact. Always very helpful and reliable. Up to date knowledge about newest trends and implementation of them in the Ads campaigns.”
Andrzej Gomołysek
Admissions director
“Recomand cu cea mai mare incredere. Eu am lucrat cu multe agentii insa cei de la smart campaign au fost singurii care au scos indicatorii doriti de mine. Foarte buni”
Alexia
Airframe mechanic
“As vrea sa pot sa ii acord lui Laurentiu mai mult de 5 stele dar nu am cum. Recomand pentru profesionalism, implicare si promptitudine.www.truckmagia.ro a crescut datorita acesteio colaborari.”
Cristina Beiu
Founder TruckMagia SRL
“Un profesionist dedicat si ambitios , cel mai bun in servicii de publicitate. Google nu are secrete pentru Laurentiu. Multumesc ca m-ai ajutat sa inteleg cateva idei legate de publicitate si sa le aplic cu succes . Recomand cu maxima incredere tuturor celor care vor un business on line de succes!”
Oana Pavel
SUN CONSULTING S.R.L. Expert Contabil Constanta
“Smart Campaign does a fantastic SEO job. He is hard working, always reachable, which is very important for us. His support is always fantastic. Smart Campaign is highly recommendable!”
Mark Forster
IT department