Consultanță Marketing Digital

Am dezvoltat o abordare pentru modelarea strategiilor digitale pentru clienții noștri,
care au ca rezultat definirea unor soluții prioritare,
rentabile, care să ofere o rentabilitate a investiției (ROI) măsurabilă.

 • 1
  Scopuri de consultanță digitală

  Consultanța digitală își propune să definească o strategie digitală strânsă, care se concentrează pe direcționarea obiectivelor cheie comerciale. Creșterea profilului, creșterea veniturilor, creșterea eficienței, reducerea costurilor, instruirea personalului și comunicarea mai bună cu clienții sunt doar câteva dintre prioritățile de afaceri vitale pentru succesul oricărei companii. Pentru a evita să cheltuiți bani în plus pentru o rentabilitate redusă, aveți nevoie de o strategie complexă, dar eficientă.

 • 2
  Consultanta digitala

  Consultanța digitală este o opțiune neprețuită pentru cei care nu doresc să externalizeze complet soluții pentru afacerea lor. Poate ajuta echipele interne să ofere asistență de formare și dezvoltare, precum și să elimine unele sarcini ad-hoc.

 • 3
  Soluții creative

  Ne mândrim cu cunoștințele și experiența noastră profundă din industrie în furnizarea de soluții digitale și creative de vârf de astăzi. Oferim clienților noștri experiență industrială, tehnică și creativă care oferă în mod continuu rezultatele remarcabile la care au ajuns să se aștepte.

Pentru a obține o înțelegere aprofundată a produsului dvs.,

Pentru a primi o înțelegere aprofundată a produsului, serviciului, clienților, nevoilor companiei și / sau obiectivelor de afaceri, consultanții noștri digitali pot oferi interviuri de grup cu dvs. și cu membrii echipei dvs. Experții noștri pot evalua impactul și eficacitatea tehnologiilor dvs. digitale și chiar pot investiga ce fac concurenții dvs. bine. Echipa noastră poate identifica apoi indicatorii de performanță pentru măsurarea și evaluarea ulterioară a strategiei dvs. online de succes. Aceștia participă, de asemenea, la modelarea și prioritizarea soluțiilor care vor oferi un impact și o eficiență optime pentru a se potrivi bugetului dvs., restricțiilor de timp și resurselor interne.

Munca în echipă profesională

În plus față de serviciile noastre menționate mai sus, echipa noastră de profesioniști poate, de asemenea, să ofere informații despre compania dvs. prin profilarea persoanelor de consum, urmărirea comportamentelor clienților și observarea modului în care consumatorii interacționează cu marca dvs. Această cercetare ne permite să înțelegem mai bine ce puncte de contact ale mărcii sunt semnificative pentru clienții dvs. și cum îi putem ajuta să îi influențăm pe parcursul „călătoriei lor de consum”. Putem furniza fiecare dintre serviciile noastre individual sau împreună cu alte servicii din cadrul Consultanței digitale.