Social Media Marketing

O strategie de social media eficientă vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea, să vă mențineți prezența socială și să vă angajați cu publicul

Suntem o agenție SEO cu servicii complete. Experții noștri în social media vă pot ajuta să vă stabiliți obiectivele de afaceri, să vă identificați publicul țintă, să creați conținut interesant și care să vă permită accesul și, în cele din urmă, să vă integreze social media cu toate celelalte aspecte ale prezenței dvs. online.

Vom adapta strategiile de Social Media Marketing concepute special pentru marca dvs. și publicul dvs. Veți primi programe sociale complet susținute și gestionate, planificare (și generare) de conținut, acces la bloggeri și distribuție video, printre alte servicii care au ca scop atragerea de noi clienți și creșterea profitabilității dvs. Serviciile noastre de socializare vă oferă posibilitatea de a vă conecta și de a partaja informații care duc la creșterea gradului de conștientizare a mărcii, a produsului sau a serviciului. Rezultatele publicității pe rețelele sociale se reflectă în numărul de re-tweets, distribuiri, comentarii, aprecieri și vizualizări. Social Media Marketing încurajează conținutul generat de utilizatori din cele mai populare platforme de socializare precum Facebook, Instagram și LinkedIn.

Monitorizarea mărcii

Vă putem ajuta să îmbunătățiți și să urmăriți reputația afacerii dvs. și să aflăm modul în care oamenii vă percep marca.

Concursuri de socializare

Conținutul Facebook, Instagram și LinkedIN vă poate crește traficul într-o perioadă scurtă de timp. Experții noștri vă pot ajuta să determinați cel mai potrivit tip de conținut și platformă pentru marca dvs.

Managementul rețelelor sociale

Echipa noastră de experți în social media vă poate gestiona conturile în numele dvs. și poate interacționa cu publicul dvs.

Configurare și design de profil personalizat

Creăm și personalizăm profiluri din rețelele sociale cu conținut de calitate și estetică care rezonează cu marca și audiența dvs.

Our case studies

See all projects

CREȘTE TRAFICUL & MĂREȘTE VÂNZĂRILE

Povestește-ne despre proiectul tău

Permiteți-ne să vă ajutăm să vă faceți afacerea online și să o creșteți cu pasiune

Echipa noastră vă poate ajuta să deblocați întregul potențial al marketingului dvs. pe rețelele sociale, SEO și publicitate online!

Testimonials

SEE ALL